Leveren

Hoe snel verzendt Packingdeal.com? Hoe snel bezorgen de partners van Packingdeal.com?

  • Alle voorraad producten die voor 12:00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden.
  • Producten die helaas niet op voorraad zijn worden binnen de afgesproken levertermijn verzonden.

Wij verzenden onze pakketten met PostNL en DPD. Hele pallets met een van onze huisvervoerders.

Verzendkosten: franco-prijzen nieuwe klanten

Voor nieuwe klanten die de eerste keer inloggen en een bestelling plaatsen, zijn staffelprijzen zichtbaar. Deze staffelprijzen zijn franco geleverd (dus inclusief verzendkosten). Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Alle op deze site getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten.

Verzendkosten: bestaande klanten

Voor bestaande klanten (met wie prijsafspraken zijn gemaakt) die met hun account inloggen, zijn netto prijzen zichtbaar. Bestaande klanten krijgen franco geleverd vanaf een orderbedrag van € 500,-. Tot een orderbedrag van  € 500,- brengen wij € 55,- klein order- en verzendkosten in rekening. Dit bedrag wordt automatisch zichtbaar bij het afrekenen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Alle op deze site getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten.

Retourneren

Verkeerd product geleverd

Packingdeal.com stelt uw bestelling met de grootst mogelijke zorg samen. Mocht u desondanks toch een artikel toegestuurd krijgen dat u niet heeft besteld dan kunt u dit aan ons retourneren.

Het kan voorkomen dat u zelf een verkeerd product bij ons heeft besteld. In dat geval kunt u het artikel aan ons retourneren. Wij zullen de aankoopprijs van de artikelen terugstorten op uw bankrekening. De verzendkosten die u heeft betaald vergoeden wij niet. Het is belangrijk dat de producten onbeschadigd en ongeopend retour komen, anders kunnen wij de producten niet terugnemen en tot terugstorting overgaan.

Reclamatie’s binnen 1 dag na levering.

Retourzending en reden aanmelden via sales@packingdeal.com.

Terugbetaling

Na ontvangst en controle van de retourzendingen bij het magazijn van Packingdeal.com wordt uw restitutie verwerkt. Dit bedrag wordt binnen twee weken op uw rekening bijgeschreven.